TieKO Strips
HINDENBURG

Het Einde Nadert
De Arrogantie van de Lafaards
De Bliksem van Abota
   

Kaft Stripinfo Kollektie Info

Hindenburg 1 Het Einde Nadert...
Naar Patrice Ordas
Patrick Cohtias
Design TieKO 
Uitgever: Arboris
Jaar: 2016
Kaft: HC 
  Kleur
Taal Nederlands
In bezit Ja
Gelezen Ja
Datum 30-05-2017
Prijs 17,95
Druk 1e
Aantal 1
Pagina's 56
Shop Bol.com
 
Het is 1936 en de tweede wereldoorlog is niet ver weg… Diane Hunter is de laatste verbinding die de Algonquin-Indiaan Ahota nog met de rest van de wereld heeft. Als hij zijn einde voelt naderen, vraagt hij Diane zijn nakomelingen op te sporen, die zonder dat ze het zelf weten beschikken over bijzondere gaven, en ze te vragen samen te werken om de wereld te redden van de naderende ondergang. Peter Braun, de eerste die ze gaat benaderen, werkt als ontwerper voor de Duitse firma die de Hindenburg moet gaan bouwen, de enorme zeppelin die het paradepaardje van Hitler moet worden. Diane reist naar Europa om contact te leggen, maar merkt dat ook de nazi’s al op de hoogte zijn van de bovennatuurlijke gaven van de nazaten van Ahota…! Patrick Cothias en Patrice Ordas hebben tegen de achtergrond van de naderende ramp van het reusachtige luchtschip Hindenburg een uit drie albums bestaand avontuur geschreven, dat knap in beeld wordt gebracht door de Franse tekenaar Tieko (Thierry Cauquil)


Hindenburg 2 De arrogantie van de Lafaards 

Naar Patrice Ordas
Patrick Cohtias
Design TieKO 
Uitgever: Arboris
Jaar: 2016
Kaft: SC 
  Kleur
Taal Nederlands
In bezit Ja
Gelezen Ja
Datum 30-05-2017
Prijs 7,95
Druk 1e
Aantal 1
Pagina's 56
Shop Bol.com
Het is 1936 en de tweede wereldoorlog is niet ver weg. Diane Hunter is de laatste verbinding die de Algonquin-Indiaan Ahota nog met de rest van de wereld heeft. Als hij zijn einde voelt naderen, vraagt hij Diane zijn nakomelingen op te sporen, die zonder dat ze het zelf weten beschikken over bijzondere gaven, en ze te vragen samen te werken om de wereld te redden van de naderende ondergang. Peter Braun, de eerste die ze gaat benaderen, werkt als ontwerper voor de Duitse firma die de Hindenburg moet gaan bouwen, de enorme zeppelin die het paradepaardje van Hitler moet worden. Diane reist naar Europa om contact te leggen, maar haar dekmantel is niet goed genoeg en ze komt door toedoen van Reinhard Heidrich, de leider van het Hindenburg-programma, in het concentratiekamp Dachau terecht, waar de Nazi’s zich al van hun gruwelijkste kant laten zien.


Hindenburg 3 De Bliksem van Ahota

Naar Patrice Ordas
Patrick Cohtias
Design TieKO 
Uitgever: Arboris
Jaar: 2017
Kaft: SC 
  Kleur
Taal Nederlands
In bezit Ja
Gelezen Ja
Datum 30-05-2017
Prijs 7,95
Druk 1e
Aantal 1
Pagina's 56
Shop Bol.com
Diane is er met veel moeite in geslaagd uit heel Europa de erfgenamen van Ahota bij elkaar te krijgen. Ze ontdekt eindelijk waarom zij deze opdracht gekregen heeft: de nazi’s zijn van plan met een groep mentalisten de openbare opinie in Amerika te beïnvloeden en Roosevelt zo ver te krijgen dat hij Hitler ongehinderd zijn gang zal laten gaan in Europa. Psychologische beïnvloeding kan een geducht wapen zijn en de Duitsers zijn van plan het te gebruiken! Als het luchtschip Hindenburg New York nadert, is de groep getrainde mentalisten aan boord, maar ook Diane staat klaar en in de buik van de reusachtige zeppelin zal de uiteindelijke confrontatie plaatsvinden! Patrick Cothias en Patrice Ordas hebben tegen de achtergrond van de naderende ramp van het reusachtige luchtschip Hindenburg een uit drie albums bestaand avontuur geschreven, dat knap in beeld is gebracht door de Franse tekenaar Tieko (Thierry Cauquil).© Copyrights Freetimeweb